Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Очікуємо нову Tesla Roadster

Цього року американська компанія Tesla націлена вивести на ринок нове покоління моделі під назвою Roadster. Нещодавно Ілон Маск анонсував появу найшвидшого у світі серійного електромобіля, який зможе дати першу сотню всього за 1,9 секунди. При цьому максимальна швидкість суперкару становитиме понад 300 км/год. Також стало відомо, що автомобіль на одній зарядці проїзжатиме до 900 км, а це вже показники машин з двигунами внутрішнього згорання.

Показана модель є прототипом, який максимально близький до майбутньої серійної машини, тож ми вже маємо інформацію щодо осоливостей дизайну та технічних рішень нової Tesla Roadster. Американці панують позбавити родстер електричного м҆ якого даху та встановити складну середню панель, яку необхідно складати вручну. В порівнянні з конкурентами, Roadster має перевагу майже по всім фронтам. Це стосується емності акумуляторної батареї, розміром 200 кВт та електродвигуна з максимальним крутним моментом у 10000 Нм. Чверть милі суперкар долає за 8,9 секунди, за такої динаміки перевантаження водія та пасажира перебуває на межі дозволеного. І хоча автомобіль отримав посадкову формулу 2+2, на задніх сидіннях зможуть розміститися лише діти. Зовнішній вигляд нової Tesla Roadster є досить типовим та звичайним, враховуючи неординарність та епатажність бренду в цілому. Екстер҆ єр моделі Roadster нічим не примітний, але при цьому має оригінальну оптику та стрімкий силует.

Інтер҆ єр залишився в таємниці, але не важко спрогнозувати, що в середині ми побачимо подальший розвиток мултимедійної системи з декількома екранами та голосовим керування. Також очікується поява ряда нових систем безпеки та автопілот. Ще до початку продажів, виробник натякнув що новий Roadster буде коштувати як мінімум 200 тисяч долларів, а всі опції та топова модифікація потягне на додаткові 50 тисяч долларів. Чи витримає новачок конкуренцію від виробників суперкарів з Європи ми побачимо вже в осені цього року…

 

 

16.04.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Очікуємо нову Tesla Roadster

Політика конфіденційності